Vardai pakabučiai. Vardo koljė.

Vardai pakabučiai. Vardo koljė.

Dažnas iš mūsų, norėdami įprasminti kokį nors svarbų įvykį, renkamės jį išgraviruoti juvelyrikoje. Ir neretai pritrūkstame žodžių. O kas jeigu reikėtų pasirinkti vieną vienintelį svarbiausią žodį – koks jis būtų? Meilė? Mama? O gal savo ar artimojo vardas? Šiam pačiam svarbiausiam žodžiui įprasminti nėra geresnio būdo nei sidabrinisar auksinis pakabukas vardas. Tokie pakabukai taip pat puiki dovana, nes juos nesunku priderinti prie bet kokio stiliaus. Tad esminiai klausimai – kam, kada ir kokius pakabukus rinktis?

KAM? Sidabriniai pakabukai vardai skirti bet kokio amžiaus moteriai. Jie tiks tiek prie dalykinio stiliaus, tiek įneš naujų vėjų į paauglės stilių. Šie pakabukai parduodami kartu su grandinėlėmis, todėl itin maloniai priglunda prie kaklo ir bus tinkami stilingų, bet patogių papuošalų gerbėjoms.

KADA? Tai puiki dovana mažoms mergaitėms kaip būsima relikvija – tiek gimimo, tiek krikštynų proga. Mylimajai bet kokia proga galima dovanoti savo vardą, kad jis visada būtų arti širdies. Tokia dovana įprasmins ir bet kokį gimtadienį.

KOKS? Kaip ir graviruojant, taip ir renkantis sidabrinius pakabukus vardus sunkiausia išrinkti žodį. Juk ir svarbių, brangių vardų gali būti ne vienas. Ir visai nekelia nuostabos, kad patys populiariausi – vaikų vardai. Tada savo ir mylimųjų vardai. O paskui jau visi kiti žodžiai, iš kurių dominuoja – mama. Todėl dovanojant ar renkantis sau būtina žinoti prioritetus.

Grįžti į tinklaraštį